Народний депутат від партії "Слуга народу" Єлизавета Ясько очолила делегацію Верховної Ради у Парламентській асамблеї Ради Європи.

Відповідне рішення було прийнято членами делегації на установчих зборах. Крім того, заступниками Ясько призначені нердеп від "Батьківщини" Сергій Соболєв і нардеп від "Голосу" Рустем Умеров.

Єлизавета Ясько народилася у 1990 р. у Києві. Вона закінчила філософський факультет Київського національного університету імені Тараса Шевчеку і Школу державного управління Блаватника в Оксфордському університеті. Працювала у міністерстві з питань диджітализації, медіа культури і спорту Великобританії, Українському католицькому університеті та в команді стратегічних комунікацій Адміністрації президента України.

На даний момент Ясько входить у комітет з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва, очолює підкомітет з питань міжпарламентського співробітництва, двосторонніх і багатосторонніх відносин.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Нагадаємо, Тимошенко посварилася з міністром на очах у тисяч українців.

Раніше Знай.ua повідомляв, Зеленський призначив главою Служби зовнішньої розвідки Євдокимова.

Також Знай.ua писав, Тищенко з "Слуги народу" посварився з журналісткою у Раді.