В Офісі президента України "вирують" непідробні емоції. Ситуація вийшла з-під контролю, коли 19 вересня Верховна Рада відправила на доопрацювання до повторного другого читання законопроект №1009 про удосконалення окремих положень кримінального процесуального законодавства.

Цю інформацію повідомило у п'ятницю 20 вересня джерело "Української правди".

Верховна Рада

Він розповів, що "більше за всіх лютував" керівник Офісу президента Андрій Богдан, в той час як Зеленський "спокійно почав розбиратися".

"Андрій кричав: "Нафіг їх всіх розпустити! Що це за разводняк?!" А от Володі треба віддати належне, він заспокоїв Андрія і спокійно почав розбиратися. Вова питав у Разумкова, чому депутати не голосували, в чому проблеми і так далі".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Андрій Богдан

Нагадаємо, раніше новий генпрокурор Рябошапка зробив гучну заяву про "посадки" колишньої влади.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський побудує нове місто, в Україні з'явиться свій Лас-Вегас: де, коли і що там буде.

Також "Знай.uа" писав, що Зеленський жорстко покарав заступників Богдана, і ось що він отримав у відповідь: "Хто більше працює, той...".