Президент України Володимир Зеленський рідко показує своє особисте життя, а тим більше світлини власних дітей. У мережі не так багато фото з його сімейного архіву, однак цікаві кадри все ж можна знайти.

Про це повідомляє видання POLITEKA.

Володимир Зеленський одружився з Оленою Зеленською після довгих років зустрічань. Зараз пара виховує двох дітей - 15-річну доньку Олександру та молодшого сина Кирила, який цього року у шестирічному віці пішов у перший клас.

Сімейний архів Зеленського
Сімейний архів Зеленського

Родина Володимира Зеленського
Родина Володимира Зеленського

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Сімейний архів Зеленського
Сімейний архів Зеленського

Діти Зеленського навчаються у київській приватній школі. Олександра зараз у дев'ятому класі. За словами знайомих родин, вона звичайний підліток і не показує те, що вона донька президента чи зіркових батьків.

У школі дівчина із задоволенням вивчає англійську мову, любить українську та інформатику. Олександра добре малює і співає і планує зосередитися на творчій сфері. Крім того, 15-річна Зеленська займається тенісом і тайським боксом.

А от син подружжя Зеленських Кирило лише другого вересня став школярем. Він навчається у тій же школі, де зараз вчиться його старша сестра. На перший дзвоник до школи його відвів сам Володимир Зеленський разом із дружиною.

Нагадаємо, Пальчевський застеріг Зеленського від трьох фатальних помилок: "Можуть погубити".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський програв Брежнєвій 3 мільйони: Лобода і Дорофєєва залишилися пасти задніх.

Також "Знай.ua" писав, що Соколова в компанії Порошенка покликала Зеленського в гості: "Щоб ви зробили врешті...".