Президент США Дональд Трамп відреагував на скандал щодо України. Трамп переконує, що не висував жодних незаконних вимог до української влади під час телефонної розмови з резидентом Володимиром Зеленським.

Відповідний допис лідер США опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Twitter.

"Тепер, коли демократи та ЗМІ фейкових новин "вилетіли в трубу" з усіма своїми схемами полювання на відьом, вони намагаються ініціювати ще одну, таке саме сміховинне, як і попередні, назвімо його "українським полюванням на відьом", - заявив Трамп.

Водночас, він не оминув нагоди зачепити свого політичного конкурента Джо Байдена, назвавши його "сонним" Джо та заявивши, що ЗМІ чомусь намагаються його захистити.

"Цього не вдасться зробити!"- додав нинішній глава Білого дому.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зазначимо, що напередодні у Сполучених Штатах вибухнув гучний скандал через донос американського розвідника, що стосувався розмови президента Дональда Трампа та іноземного лідера про Україну. Найімовірніше, йдеться про розмову Трампа з Зеленським.

Американські ЗМІ писали, що Трамп намагається змусити Зеленського втрутитися в президентські вибори в США, що заплановані на 2020 рік. Йдеться про відкриття справи щодо сина головного конкурента Трампа на пост президента США від Демократичної партії Джо Байдена та його ролі в українській газовій компанії.

Нагадаємо, що Трамп хоче змусити Україну втрутитися у вибори 2020 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, адвокат Трампа Джуліані розповів про "особистих інтересах" в Україні.

Також портал Знай.ua писав, що Трамп шантажує Зеленського військовою допомогою.