Колишні народні обранці намагаються пристосуватися до життя поза політикою. Так, Надія Савченко зізналася, що шукає собі роботу через центр зайнятості. Але при цьому зізнається, що поки що не отримувала пропозицій роботи і розуміє, що не кожен роботодавець захоче її побачити у себе.

Колишній нардеп розповіла, що їй вистачить ще приблизно на місяць. За цей термін вона сподівається знайти собі роботу, щоб у подальшому не жити на пенсію своєї матері і підробітку сестри.

Савченко навіть зізналася, на яку роботу розраховує. Жінка хоче, щоб на її новій роботі спілкування з людьми було зведено до мінімуму і бажано з фізичним навантаженням.

Відомо, що буквально днями Надію Савченко представили як нову телеведучу на телеканалі ZIK.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Колишній нардеп 8 скликання до дострокових парламентських виборів в Україні мав грандіозні плани. Він розраховував, що йому вдасться зайняти посаду голови парламенту в новому скликанні.

Однак планам Олега Ляшка не вдалося збутися і в новому скликанні його в якості нардепа немає. Однак це не заважає йому досі їздити по селах і фотографуватися з врожаями і тваринами. Ляшко також не виключає можливості стати мером Чернігова на найближчих виборах.

Нагадаємо, у Тимошенко і Ляшко забрали гроші, штраф і конфіскація.

Як повідомляв Знай. ua, скандальна Савченко знайшла собі нове покликання.

Також Знай. ua писав, що нова фотосесія скандальної Савченко шокувала українців.