Останній медіаактив Курченка в Україні забрали. Печерський суд Києва залишив олігарха без майна групи компаній "Український медіа холдинг" - UMH Group

Печерський суд забрав UMH Group у Сергія Курченка і передав Національному агентству з виявлення, розшуку та управління корупційними активами (АРМА), повідомляє преса.

Український медіа холдинг Курченка включає близько 50 медіабрендів від "Корреспондента" до пулу радіостанцій. Дане питання вирішувалося вже досить довгий час і стопорилося в судах. І лише зараз справа набрала обертів.

Клопотання Генпрокуратури наразі суд задовольнив – Сергій Курченко лишився свого останній медіаактиву в Україні.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Сергій Курченко

Майнові та корпоративні права UMH зараз належать управлінню Нацагентства з питань виявлення, розшуку та управління корупційними активами. Детальніше про це йдеться у відповідній постанові суду.

Сергій Курченко

Варто згадати, що акції медіахолдингу групою Сергія Курченка були придбані у 2013 році. За даними Генпрокуратури тоді частина коштів в розмірі 246,1 мільйонів доларів була сплачена TriLado Enterprise Inc. Оплата відбувалася в період з квітня по вересень 2013 року.

Нагадаємо, раніше Курченко повертається в Україну в партнерстві з Коломойським

Як повідомляв портал "Знай.ua", подільник Гонтаревої і Курченко Приходько "рветься в парламент"

Також "Знай.ua" писав, що одіозний суддя часів Януковича опинився за ґратами