Володимир Зеленський несе фатальну місію для США. Сьогодні від Зеленського залежить не лише доля України і, схоже, що й Росії - від українського лідера залежить і доля Сполучених Штатів.
Таку думку висловив телеведучий Андрій Пальчевський.Відповідне відеозвернення він опублікував на своїй сторінці в Facebook.
Пальчевський зазначив, що в руках Зеленського опинився ключ до того, хто стане новим президентом США.

"Ну і Зеленський! Мало того, що від нього залежить доля України, Росії, так ще в руках нашого президента ключ до того, хто стане президентом, не багато не мало США. Уявіть, яка відповідальність, якщо він помилиться. Трамп просить, щоб Зеленський здав йому документи на Байдена, син якого замазаний або брав участь, поки не важливо, все одно зроблять вигляд, що замазаний, в якийсь нашої там газової компанії", – зазначив він.

Пальчевський додав, що нинішній стан Зеленського нагадує ситуацію, в якій Петро Порошенко зробив помилку.

"А що якщо вийде навпаки? А що якщо Зеленський видасть документи, а переможе Байден? Це ж буде, як з Петром і Хіларі. Петя поставив на Хіларі, ми її вітали, потім приїхав Трамп і де тепер Петя? Тому хочеться побажати президенту якомога більше витримки і везіння. З везінням у нашого президента все в порядку, так що нехай тремтить і Трамп і Байден", – оптимістично підсумував Пальчевський.

Пусть трепещет Трамп и Байден: козырь Зе))

Пусть трепещет Трамп и Байден: козырь Зе))

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Maandag 23 september 2019

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, озвучено головні теми зустрічі Зеленського з трампом

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленського проінструктували перед зустріччю з Трампом

Також Знай.ua писав, держсекретар США Майк Помпео заявив, що Білий дім не має наміру публікувати стенограму розмови Зеленського з Трампом.