В Офісі президента України Володимира Зеленського офіційно підтвердили, що довгоочікувана зустріч з главою Сполучених Штатів Америки все таки відбудеться. Так, під час переговорів з Трампом на Генасамблеї ООН в Нью-Йорку Зеленський обговорить двосторонню співпрацю між країнами.

Про це повідомляє Офіс президента України. Також про це інформує американське видання The Hill, посилаючись на слова представника Білого дому.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

За словами джерела, президенти говоритимуть про двосторонню співпрацю в області енергетики і торгівлі та реформу української економіки.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Крім цього Трамп хоче обговорити "спроби Китаю викрасти інтелектуальну власність в Україні". На розмову відведено 45 хвилин, але вона може бути продовжена у разі необхідності.

Нижня палата Конгресу США прийняла законодавство, яке забезпечує виплату $250 млн оборонної допомоги Україні після завершення поточного фінансового року в США.

Нагадаємо, Зеленського проінструктували перед зустріччю з Трампом: "Будь простіше і підлещуйся".

Як повідомляв Знай.uа Трамп "отримав догану" від Байдена, розмова із Зеленським не дає спокою: "Така поведінка огидна".

Знай.uа писав, зустріч Зеленського та Трампа: президенти обговорять "класичний набір" і не тільки.