Активісти руху "ЗупиниЛося" прийшли під стіни Верховної Ради з метою перевірити, як виконують ПДР наші нові слуги народу.

Нічого нового українцям не показали. Здебільшого нардепи приїжджали до парламенту та виходили просто на пішоходному переході. Також активісти відзначили, що багато автомобілів народних обранів стояли з порушенням ПДР.

Більше того, колишній президент України Петро Порошенко також порушив правила дорожнього руху – перейшов дорогу на червоний сигнал світлофору. Активістам вдалось зафіксувати, як автомобіль екс-президента зупинився поруч з ВРУ, з нього вийшов Порошенко і перейшов дорогу на червоне світло.

Також активісти "ЗупиниЛося" влаштували народним обранцям паркувальний терор, позаяк співпрацювали разом із копами та паркувальними інспекторами, які виписали всім порушникам, біля ВР штрафи. Решта за паркування на тротуарі Маріінського парку дістали наліпки.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Активісти систематично проводять рейди і перевірки для киян та гостей міста, виявляють подуршників правил і карають згідно чинного законодавства.

Варто зазначити, що відповідно до запропонованого Зеленським закону, вартість розмитнення установлюється на рівні 10% від ціна авто +1,5% військовому збору і 3% в Пенсійний Фонд. Це значить, що в цілому вартість розмитнення не перевищуватиме 15%.

А строк, протягом якого власники автомобілів на єврономерах можуть розмитнити свій автомобіль без застосування штрафів, збільшили на 90 днів – з 270 до 360 днів. У той же час розмитнити свої автомобілі власники зможуть тільки по 100-відсотковими ставками акцизного збору.

Нагадаємо, бюджет проїдання: що говорять політики та експерти про головний фінансовий документ на наступний рік.

Як повідомляв портал Знай.ua, субсидії, пенсії та стипендії українців чекає масштабна перевірка: кому доведеться попрощатися із виплатами.

Також портал Знай.ua писав, що кардинальні зміни в ЗНО: коли чекати і як готуватися одинадцятикласникам.