Глава Офісу президента Андрій Богдан виклав на своїй сторінці у Facebook одну фотографію зі США, куди він прибув разом з українським президентом Володимиром Зеленським. І викликав неабиякий ажіотаж у мережі.

А New-York продают айфоны)))

Geplaatst door Андрей Богдан op Maandag 23 september 2019

Фотографія зроблена в Нью-Йорку на тлі черги, що стоїть за новим iPhone.

"А в New-York продають айфони)))", - підписав фото Богдан.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Слід відзначити, що напередодні, 23 вересня, Володимир Зеленський прилетів до Нью-Йорка для участі в ГА ООН і зустрічі з президентом США Дональдом Трампом.

Українці у коментарях відразу засипали главу Офісу президента коментарями, дехто невдоволеними, дехто іронічними.

"Да, вот так купишь, потом Президент спросит, как у та може нико в откуда айфон)))", " 🤮🤮🤮 позорище", "Ну вашей делегации через чёрный вход вынесут без очереди как оптовикам)", "Володя фоткав?", "Ну...нам так не жить. Украинские люди, за телефонами в Нью Йорк не летают", - коментують користувачі.

Нагадаємо, Зеленський прибув з візитом до США: онлайн-трансляція зустрічі із Трампом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дональд Трамп і Володимир Зеленський вперше зустрінуться в рамках сесії Генеральної асамблеї ООН в Нью-Йорку.

Також "Знай.ua" писав, що у Зеленського продовжують розвіювати головні міфи і пояснювати, хто зможе купувати землю в Україні.