Президент України Володимир Зеленський підписав зміни в закон "Про оборону України". Про це йдеться на сайті Верховної Ради.

Так, законопроект №1011, згідно з яким глава держави буде затверджувати план оборони України та військово-адміністративний поділ території держави.

"23.09.2019 - Повернуто з підписом від президента", - йдеться на сайті парламенту.

Володимир Зеленський, гуморист, кандидат в президенти України
Володимир Зеленський, гуморист, кандидат в президенти України

Над законопроектом працювало Міністерство оборони України. Виконували важливий пункт із плану першочергових заходів по впровадженню і забезпеченню правового режиму воєнного стану в окремих регіонах України, затвердженого Президентом України - Верховним Головнокомандувачем Збройних Сил України 27.11.2018.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

з'їзд партії "Слуга народу"
з'їзд партії "Слуга народу"

Прийняття даного Закону фіксує на законодавчому рівні необхідність розробки і затвердження Президентом України Плану оборони України та затвердження його структури.

Документом координується діяльність складових сил оборони і з’являється можливість підготувати електорат до переведення з мирного на воєнний стан та відсічі збройній агресії, а також ліквідувати збройний конфлікт і підготувати населення і територію держави до оборони.

Нагадаємо, Зеленський прибув з візитом до США: онлайн-трансляція зустрічі із Трампом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дональд Трамп і Володимир Зеленський вперше зустрінуться в рамках сесії Генеральної асамблеї ООН в Нью-Йорку.

Також "Знай.ua" писав, що у Зеленського продовжують розвіювати головні міфи і пояснювати, хто зможе купувати землю в Україні.