Про скасування санкцій Євросоюзу проти колишнього українського президента Віктора Януковича повідомив у Facebook прес-секретар Олександра Януковича Юрій Кірасир.

Юрій Кірасир написав, що санкції з Януковича були зняті 24 вересня 2019 р Європейський судом. Про це інформує інтернет видання Хвиля.

Допис Юрія Кірасіра

Кірасір заявив, що протягом 2018-2019 років низки держав, включаючи країни Європейського Союзу і Швейцарію офіційно підтвердили відсутність на їх території банківських рахунків та інших активів, які б належали Віктору Януковичу. Також він наголошує, що Янукович не є обвинуваченим у скоєнні жодного злочину – і даний факт офіційно підтверджений Генпрокуратурою України.

Прес-секретар повідомив, що рішення Оболонського суду щодо вини Януковича зараз оскаржується в апеляційній інстанції.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Віктор Янукович

Кірасир пояснює зняття санкцій з колишнього українського гаранта незаконністю та безпідставністю їх введення органами ЄС свого часу. У зв’язку з цим прес-секретар сина Віктора Януковича пропонує якнайшвидше реабілітувати В. Ф. Януковича як незаслужено постраждалого від політичних переслідувань.

Нагадаємо, раніше в Апеляційному суді Києва почали розглядати сім скарг захисників Януковича

Як повідомляв портал "Знай.ua", відбулася зустріч Президента України з діаспорою у США, на якій він заявив про свої плани

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський планує обговорити з Трампом питання українсько-американської взаємодії