Колишня глава Міністерства охорони здоров'я України Уляна Супрун заявила, що антикорупційний прокурор Назар Холодницький спеціально блокував розслідування справи про пропозицію їй хабара. Про це повідомляє Радіо Свобода.

"Розслідування відбувалося майже цілий рік. Коли все було готове, це передали спеціальному антикорупційному прокурору, але Назар Холодницький відмовився далі це подавати до суду і блокував це. Пізніше ми дізналися причину: він знайомий з будівельником, який нібито повинен був надавати цю квартиру, і він сам живе в цьому комплексі. Ну, мав особисті причини", - розповіла Супрун.

На думку ексчиновниці, справу слід передати до Антикорупційного суду, при цьому навіть не потрібно робити якогось розслідування, так як кейс вже готовий.

Уляна Супрун

"Я пропоную, щоб одним із перших їх справ була ця справа, бо все вже готове і може йти далі. Але руху немає вже більше року", - пояснила вона.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як відомо, помічник Олега Ляшка Олег Богачов пропонував Уляні Супрун однокімнатну квартиру під Києвом. За це від неї очікували допомогу в тому, щоб лікарня Вишневого отримала необхідну їй медичну техніку за рахунок коштів міжнародних організацій.

Нагадаємо, що нова глава МОЗ Скалецька розповіла, чи буде наслідувати Супрун: "Я не фахівець з ерекції".

Як повідомляв портал Знай.uа, Уляна Супрун насторожила українок і порадила звернутися до лікаря.

Також портал Знай.uа писав, що Уляна Супрун детально розписала своє невдоволення роботою нової влади.