Адковат Ростислав Кравець розповів, що буде, якщо президент-втікач Янукович повернеться в Україну. Передає ObozTV.

Так, за словами адвоката, як тільки екс-президент ступить на українську землю, він повинен бути взятий під варту. Якщо вирок Обононского райсуду набуде чинності, Януковича повинні направити у в'язницю для відбування покарання.

Кравець зазначив, що вирок українського суду може бути відмінено за рішенням Європейського суду з прав людини. Однак він вважає це малоймовірним.

"Я знайомився безпосередньо з вироком, підготовленим Оболонським судом. Вони посилалися на міжнародну практику, на рішення ЄСПЛ. На мій погляд, процес був повністю витриманий. Єдине питання – що такого досвіду немає. І фактично був перейнятий досвід міжнародних процесів і ЄСПЛ", – заявив юрист.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Раніше адковат президента-втікача Віктора Януковича Віталій Сердюк заявив, що політик збирається повернутися в Україну.

"Він зараз перебуває на території Російської Федерації тимчасово. І захистом здійснюються заходи, які забезпечать можливість його перебування на батьківщині", – заявив адвокат.

Нагадаємо, двійник Зеленського безсоромно фліртував з першою леді.

Раніше Знай.ua повідомляв, прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв споює міністрів та іноземних лідерів, самогон жене сам.

Також Знай.ua писав, одіозний суддя часів Януковича опинився за ґратами.