Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук зробив гучну заяву про перезавантаження української влади. Відповідний допис він опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Про це повідомляє видання ХВИЛЯ.

"Час тих, хто звик "відсиджуватися" на роботі замість того, щоб працювати, вичерпано!... Нарешті ми зможемо ефективно управляти державними органами – бачити реальні результати тих, хто дійсно працює. Уряд технократів розпочинає перезавантаження влади", - написав Гончарук.

Гончарук відзначив, що в Україні запровадять контрактну державну службу, щоб була мотивація працювати на результат. Також, за словами прем’єра, ліквідують бюрократичні бар’єри, що сповільнювали ухвалення кадрових рішень за неефективну роботу держслужбовців, і запровадять премії за продуктивність праці.

Він додав, що владні кабінети чекають "амбітну молодь", у якої "очі горять".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський ловитиме Трампа на виході? Українського президента нема у списку ООН.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленського проінструктували перед зустріччю з Трампом.

Також Знай.ua писав, Зеленський у США дав переконливу відсіч пропагандистам: "Так не охороняють ні Путіна, ні Трампа".