Батьки українського президента Володимира Зеленського стикаються з великою небезпекою через нову посаду їхнього сина.

За даними ЗМІ, в Кривому Розі багатоквартирний будинок, у якому живуть батьки Зеленського, неодноразово збиралися відправити у повітря.

Всього НС траплялася тричі, кожній з них ЗМІ надавали широкого розголосу. Рятувати жителів багатоповерхівки з'їжджалися рятувальники і швидкі.

Вперше замах на життя батьків президента та інших криворіжців було вчинено 15 травня 2019 року. Тоді зловмисники повідомили про мінування відразу 15 об'єктів на батьківщині Зеленського.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Другий інцидент стався, коли Римма і Олександр Зеленський чекали сина додому. Володимир знаходився у Дніпрі з робочим візитом і збирався провідати рідне місто. В СБУ подзвонили невідомі та повідомили про мінування будинку батьків президента.

Те ж саме відбулося 21 серпня. Зловмисник одразу націлився на кілька об'єктів, одним з яких виявився "мурашник", в якому живуть Римма і Олександр.

Варто відзначити, що кожна інформація про замінування виявилася неправдивою.

Нагадаємо, раніше Олена Кравець похвалилася неймовірним чином, який дуже сподобався її фанатам

Як повідомляв портал "Знай.uа", спокусливе фото зірка Жіночого кварталу виклала на своїй сторінці

Також "Знай.uа" писав, що Олена Кравець показала нове фото в незвичайному образі