Руслан Стефанчук, перший заступник голови Верховної Ради України, розповів в ефірі телеканалу "Інтер", що вже з наступного тижня український парламент, найімовірніше, завершить "турборежим" прийняття законів.

Нагадаємо, з першого засідання Верховної Ради IX скликання, депутати приймали закони з небувалою до цього швидкістю, протягом дня розглядали десятки законопроектів.

Стефанчук пояснив, що партія "Слуга народу", що представляє більшість у ВР, прислухається до думки інших фракцій. Однак, з самого початку "Слуга народу" повідомила інших членів парламента, що спершу Верховна Рада буде працювати в прискореному режимі. Необхідно було прийняти вже підготовлені законопроекти, в тому числі, і від Володимира Зеленського, президента України. Це було важливим кроком для того, щоб здійснити перезавантаження влади і запустити економіку.

"Після цього ми перейдемо в звичайний режим", - зазначив Стефанчук.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Стефанчук також поділився тим, що протягом наступного тижня парламент розгляне законопроекти про відновлення кримінальної відповідальності за незаконне збагачення і викривачів корупції.

Нагадаємо, раніше Геращенко бурхливо відреагувала на відставку Волкера: "У Москві п'ють шампанське".

Також Знай.uа писав, що стало відомо, хто може стати новим мером Києва, Рибчинський розкрив карти: "Складе конкуренцію Кличко і зграї гієн".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що слуги народу потрапили в немилість Богдана, остаточно розлютився: "Більше не буде".