Група нардепів від Слуги народу внесла у ВРУ законопроект, який передбачає позачергові вибори мера Києва та депутатів міської ради на 8 грудня 2019 року. Про це написав громадський діяч Євген Рибчинський на своїй сторінці у facebook.

За словами автора, перезавантаження влади це прекрасно, але не все так просто, як здається на перший погляд. Адже нинішнього мера кияни підтримують незважаючи на всю правду, яку розповіли про його невдале управління столицею.

"Рейтинг Кличка, попри шалену критику у ЗМІ і соцмережах, звинувачення у корупції і нехтування проблемами киян, все одно є дуже високим. Гордість країни, попри свою господарську недбалість, все одно залишається непереможним чемпіоном у свідомості більшості киян. А вкрадені у киян мільярди, навіть після розслідувань Бігуса і Дубінського, не виглядають такими вже вкраденими. Інша ситуація з другим номером київських рейтингів Андрієм Пальчевським", - зазначає Рибчинський.

Група нардепів від Слуги народу внесла у ВРУ законопроект, який передбачає позачергові вибори мера Києва та депутатів...

Geplaatst door Євген Рибчинський op Zaterdag 28 september 2019

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як відомо, Пальчевський - не лише популярний телеведучий і успішний бізнесмен, він колись вже був держслужбовцем і обіймав посаду Першого заступника міністра молоді та спорту, і кілька разів одержував пропозицію очолити МОЗ.

Пальчевський - самодостатній, фінансово незалежний і принциповий. Він - типовий киянин, знає про проблеи міста не з чуток. За словами Рибчинського, він не крав і не давав красти іншим, бо любить своє місто.

"На відміну, скажімо, від дуже шанованого мною Миколи Томенка або Олександра Омельченка, Пальчевський не був членом ніяких партій або фракцій, не брав участі у виборах і не керував штабами. Він просто Киянин і все", - зазначає автор, додаючи рейтинг, як могли б голосувати кияни за свого мера.

Рейтинг

Автор пише, що Пальчевський - прихильник Зеленського і безжальний критик його оточення. Він, мабуть, єдиний, хто може реально, а не під тиском Банкової, скласти конкуренцію Кличку і зграї гієн, яка дедалі жиріє на теренах щедрої київської фауни.

"Столиця заслуговує на мера-газду, який нарешті зможе мільярди київського бюджету перетворити на тисячі зручних паркінгів, сотні нових маршрутів, потужну сміттєпереробку, сучасну комунальну інфраструктуру і спокій та благополуччя киян", - пише автор.

Києву, як і країні в цілому, потрібне перезавантаження, і добре, якщо воно буде не бордовим і не зеленим, і тим більше не біло-синім.

Нагадаємо, гарячі моделі, танцівниці, візажистки, sex machine та інші “посіпаки”: кого обирають в помічники “слуги народу”.

Раніше Знай.ua повідомляв, депутат від "Слуги народу" представить Україну на чемпіонаті світу.

Також Знай.ua писав, син помічника Зеленського працює помічником у депутата від "Слуги народу".