Україна і острівна держава Гренада, розташована в Карибському басейні, домовилися про встановлення дипломатичних відносин, а згодом і про безвіз. Про це повідомили в Міністерстві закордонних справ України.

Підписання спільного комюніке відбулося в четвер, 26 вересня, між главою МЗС України і Гренади Вадимом Пристайко і Пітером Чарльзом Девідом на 74-й сесії Генеральної асамблеї ООН в Нью-Йорку.

26 вересня 2019 р. Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко та Міністр закордонних справ Гренади Пітер Чарльз...

Geplaatst door Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine op Donderdag 26 september 2019

"Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко та міністр закордонних справ Гренади Пітер Чарльз Девід підписали Спільне комюніке про встановлення дипломатичних відносин між Україною і Гренадою", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Як повідомили в прес-службі, міністри також домовилися про підписання найближчим часом угоди про взаємне скасування візових вимог.

Раніше Україна підписала ще одну угоду про безвізовий режим з однієї з країн Латинської Америки - Еквадором.

Держава Гренада (Grenada) розташована у Вест-Індії, в групі Малих Антильських островів і займає однойменний великий острів і невелику групу островів Південні Гренадіни. Із заходу омивається Карибським морем, зі сходу - Атлантичним океаном. Гренада - острів вулканічного походження з сильно порізаною береговою лінією, кораловими рифами, зручними бухтами та безліччю відокремлених пляжів. Внутрішні райони острова займають густі тропічні ліси, гірські пасма, річки, водоспади і красиві озера. В цілому це місце можна рекомендувати туристам, які шукають тиші і самоти.

Нагадаємо, Великобританія може подарувати Україні безвіз: названо умови - "Що ми отримаємо...".

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям відчинила двері країна кави і кокаїну: куди полетимо за безвізом.

Також "Знай.ua" писав, що заробітчани витрусять останні гроші на поїздки до Європи: кого торкнеться новий закон.