Кияни з великим відривом проголосували б за Віталія Кличка, як за нового мера Києва у випадку, якщо б вибори проходили в найближчий тиждень. На другому місці розташувався Андрій Пальчевський. Про це повідомляють дані соціологічного опитування, передає НАШ.

Так, Кличку готові підтримати 33,1% громадян, а Андрія Пальчевського – 14,8% столичних жителів. На третьому місці розташувався Олександр Ткаченко з 10,9% голосів. Однак Кличко лідирує і в антирейтингу, адже 29% респондентів проголосували б за нього ні за яких обставин.

"Буде Пальчевський офіційним висуванцем від Зеленського, ми розуміємо, що вони пов'язані. Ну Зеленський здає аналізи у Пальчевського, це такий інтимний зв'язок, що він просто зобов'язаний його висунути", - відзначає експерт у студії.

Також він зазначив, що дебати можуть проводиться у форматі Ліги сміху. Однак, незважаючи на симпатії і антисимпатии українців, Кличко цілком може залишитися на посаді мера столиці. Експерт вважає, що це може відбутися в тому випадку, якщо президент України Володимир Зеленський виставить невдалу кандидатуру.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"У Зеленського є підтримка серед киян. Але у нас колись було так, що у Тимошенко була абсолютна підтримка серед киян, але на мери вона виставила Турчинова і він не підійшов киянам і не виграв. Тому мало сподіватися на харизму і авторитет самого президента", - пояснює він.

Нагадаємо, прем'єр Гончарук анонсував небувале подія для українців.

Як повідомляв Знай. ua, для українців створили спеціальний сайт, які послуги з'являться онлайн.

Також Знай. ua писав, що в Україні проведуть перший перепис населення за 18 років.