Голова Верховної Ради 9-го скликання Дмитро Разумков зізнався, яку місячну зарплатню він отримує на посаді спікера парламенту.

Виявилося, що офіційна зарплатня політика становить близько 40 тисяч гривень. Про це йдеться в інтерв'ю Цензон.НЕТ.

"Близько 40 тисяч буде. Я ще не отримував", - заявив Разумков.

Також голова ВР запевнив, що у нього вже сформована "нормальна фінансова подушка", яка може прогодувати його двох дітей.

Дмитро Разумков

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім того, на думку спікера, щоб не було корупції в уряді, в зарплатні народних депутатів повинні бути дві речі – "гідна оплата праці та жорсткий контроль".

"Батіг і пряник. І цей батіг або навіть меч повинен рубати, абсолютно, незважаючи на те, у якій ти фракції перебуваєш. Якщо ти не збираєшся красти, якщо ти чесний депутат і ти прийшов не для того, щоб потім піти з депутатського крісла і пересісти в новий "600-й мерседес", якого у тебе не було, то є питання. А якщо ти прийшов попрацювати на цю країну, то ти не будеш красти", - підсумував Дмитро Разумков.

Нагадаємо, Разумков пообіцяв скоротити півтори сотні депутатів: за що слуги народу можуть втратити роботу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський побудує нове місто, в Україні з'явиться свій Лас-Вегас: де, коли і що там буде.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський представив нового губернатора Вінницької області: що відомо про Владислава Скальського.