Міністр фінансів Оксана Маркарова прийшла на допит в Державне бюро розслідувань. У справі її допитують, як свідка у справі про націоналізацію ПриватБанку.

Маркарова буде свідчити щодо можливого втручання в роботу Окружного адміністративного суду Києва, який визнав протиправною приватизацію банку.

Оксана Маркарова

Справу за позовом Ігоря Коломойського до Національного банку (НБУ), Кабінету міністрів, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) і Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Окружний адміністративний суд Києва розглянув на судовому засіданні 18 квітня та визнав протиправним рішення відповідачів. Згідно даного рішення був націоналізований ПАТ "КБ "ПриватБанк"".

Суд визнав недійсним договір купівлі-продажу державою акцій Приватбанку з моменту укладення.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Оксана Маркарова

Наразі колишній акціонер ПриватБанку, бізнесмен Ігор Коломойський заявив вимогу, згідно якої держава має повернути йому $ 2 млрд капіталу банку. У разі задоволення державою вимоги Коломойського олігарх відмовиться від судових суперечок у цій справі.

Раніше повідомлялося, що на суддів Окружного адмінсуду Києва чиниться тиск, про це 2 серпня зробив заяву Вищий рада правосуддя.

Нагадаємо, раніше Кабмін презентував бюджет, якою буде Україна в 2020

Як повідомляв портал "Знай.ua", у "Слузі народу" Зеленського визначилися, що робити із міністрами

Також "Знай.ua" писав, що говорять політики та експерти про головний фінансовий документ на наступний рік