Не всіх "старих" кадрів Зеленський відпустить із важливих посад. Так, найбільш високі шанси увійти до складу нового Кабміну - у нинішнього міністра фінансів Оксани Маркарової. Про це повідомив народний обранець від "Слуги народу" Давид Арахамія.

"Вірогідність у Маркарової залишитися в Кабміні найвища, але є багато інших людей, які обговорюються. В тому числі, Аваков і Супрун. Конкретніше сказати не можу", - заявив він.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

У той же час, Арахамія повідомив, що в партії вже визначились з кандидатом на посаду міністра закордонних справ України.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Щодо міністра закордонних справ вже визначилися, але не буду називати прізвище, треба щоб Офіс президента це коментував. Щодо міністра оборони – шорт-лист ще наповнюється, там неповна визначеність", - сказав Арахамія і зазначив, що у списку кандидатур Авакова немає.

Давид Арахамія
Давид Арахамія

Арахамія акцентував на тому, що наразі ніхто не може сказати точно, хто з міністрів залишиться, оскільки ще тривають пертрубації. І остаточні рішення оголосять в Офісі президента.

"Все, що вам говорять, що 100% ймовірність - це неправда", - попередив він.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

з'їзд партії "Слуга народу"
з'їзд партії "Слуга народу"

Нардеп також підкреслив, що в Офісі президента вже визначилися з міністром закордонних справ, але називати його ім'я не став, бо вважає, що це повинні зробити на Банковій.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В Офісі президента поки не визначились із міністром оборони, а список кандидатів ще поповнюється.

Нагадаємо, Зеленський пояснив наслідки повернення Росії до G8: що буде з Кримом, Донбасом та політв'язнями.

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського планують скоротити кількість чиновників і міністерств: попросили на вихід.

Також Знай.uа писав, Зеленський вирішив роздавати пенсії направо й наліво: до чого тут ізраїльтяни.