Відомий блогер і юрист Михайло Шнайдер розповів українцям про своє ставлення до нової програми дій президента України Володимира Зеленського. Відповідний пост з'явився в Facebook.

Блогер зазначив, що на перший погляд все виглядає дуже красиво і живописно", так як є пункти про ремонт доріг, екології і навіть демографії та інвестиціях.

"Але ось на превеликий жаль, геть відсутні пункти про підвищення пенсій і допомог, відсутні пункти про соціальний захист і турботу про найбільш незахищених Українців. Сумно і Боляче", - зазначає Шнайдер.

Він відзначає, що рівень будь-якої держави визначається ставленням до дітей, тварин і людей похилого віку. Так, він переконаний, що турбота про слабких і тих, хто не може себе захистити, є визначальним для цивілізованості будь-якого суспільства.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"І я щиро сподіваюся, що ця ПОМИЛКА буде виправлена у найближчий Час. І Україна нарешті повернеться обличчям до тих, хто так цього Потребує...", - резюмував він.

"Печально". Вчера я прочитал новую программу действий нашего кабинета министров на ближайшие пять Лет. На первый взгляд,...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 30 september 2019

Нагадаємо, новий прем'єр України Гончарук "вступив у сутичку" з Гройсманом.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленському вказали, як влаштувати "українське економічне диво".

Також Знай. ua писав, що українцям наочно показали, чому у нас ям більше ніж доріг.