3 та 4 жовтня відбудеться ІІ Форум регіонів України та Білорусі, в якому візьмуть участь президенти держав Володимир Зеленський та Олександр Лукашенко. Подія пройде в Житомирі.

Раніше український президент надіслав запрошення своєму білоруському колезі взяти участь в роботі II Форуму регіонів. В середині липня стало відомо, що Олександр Лукашенко прийняв запрошення і прибуде в Україну для участі у форумі.

Олександр Лукашенко приїде в Україну

Метою форуму є представлення економічного потенціалу регіонів України та Білорусі. Подія стане підґрунтям для нових ініціатив, а також розвитку економічного, інвестиційного, науково-технічного та культурного співробітництва на між регіонами.

На Другий форум регіонів, що 3-4 жовтня буде проходити у Житомирі, прибудуть делегації з усіх регіонів України та з кількох областей Білорусі. Про це інформувала Житомирська облдержадміністрація.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Зустріч Лукашенка з Петром Порошенко

В ОДА анонсували зустріч перших осіб України та Республіки Білорусь, підписання угоди про міжнародну співпрацю, відвідання екофоруму. Окрім того на події будуть представлені надсучасні зразки робототехніки та агротехніки.

I Форум регіонів України та Білорусі пройшов в Гомелі у жовтні 2018 року, в ньому взяли участь Лукашенко і тодішній президент України Петро Порошенко.

Нагадаємо, раніше Лукашенко зробив сенсаційну заяву про Україну, Росія відійшла на задній план

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лукашенка вразила українська армія

Також "Знай.ua" писав, що Лукашенко проговорився про повернення Криму Україні