Президент Білорусі Олександр Лукашенко під час конференції в Мінську проговорився, що Росія навряд чи поверне Крим для України. Так, лідер Білорусі відповів на питання журналістки, пише БелТА.

Як відзначається, під час зустрічі з українськими журналістами у Мінську для Лукашенко поставили запитання: чи поверне Росія Україні Крим, на що, глава держави відповів негативно:

"Мені здається, ні. Це питання закрите раз і назавжди", - сказав Лукашенко під час прес-конференції для українських ЗМІ.

Нагадаємо, що Садовий вибрав праву руку: що відомо про Любомира Зубача. Відзначимо, що у Львові на сесії міської ради обирали заступника міського голови Львова з питань містобудування. Ним обрали Любомира Зубача, за кандидатуру якого проголосувало 46 депутатів.

Також Знай.uа писав про те, що Знай з'ясував, хто закриває рот Андрію Богдану

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський призначив главу Офісу Президента Андрія Богдана головою комісії державних нагород та геральдики.