У Києві пройшов конкурс «Міс Україна-2019», який зібрав всі вершки сучасного шоу-бізнесу. Зазвичай такі заходи відвідують і представники українського політикуму, але не цього разу. Видно нинішні народні депутати, зокрема з партії «Слуга Народу», ще не готові з'являтися на публіці поза стінами Верховної Ради.

Кореспондент Знай.ua зустрів лише соратника Зеленського Миколу Тищенка з дружиною Аллою Баранівською, які зібрали всю увагу на себе.

Николай Тищенко любит светские мероприятия

Також на заході була помічена дівчина голови Офісу президента Андрія Богдана Анастасія Слічна, з якої ми зовсім недавно робили інтерв'ю.

«Я прийшла сюди з подружками, Андрій не зміг - у нього багато роботи», - сказала вона нам.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Анастасія розкрила таємницю фотографії свого чоловіка, яка у нього стоїть в Facebook (на фото Богдану закриває рот жіноча рука - авт.)

«Це моя рука», - сказала дівчина і дала можливість порівняти це.

Також вона пообіцяла нашому виданню найближчим часом дати розгорнуте і відверте інтерв'ю про себе та свої взаємовідносини з правою рукою Володимира Зеленського.

Нагадаємо, що стало відомо, скільки співробітників працюють в Офісі президента Володимира Зеленського.

Також портал Знай.ua писав, що Володимир Зеленський призначив главу Офісу Президента Андрія Богдана головою комісії державних нагород та геральдики.