Лідер Білорусі Олександр Лукашенко заговорив про відносини України і Білорусії. А також не обійшов і стороною скандальну зустріч глави США Дональда Трампа і президента України Володимира Зеленського, прокоментувавши це. Про це пише “Politeka”.

Як відзначив Лукашенко, Білорусь не створить проблем для України як зараз, так і в майбутньому. Також він пояснив, що хоч Мінськ і перебуває в тісних відносинах з Москвою, проте білоруські війська слухаються наказів свого головнокомандувача, і він не дасть наказ про вторгнення на українську сторону.

“Що стосується участі в бойових діях і щоб ви від нас труни отримували – я тоді не президент Білорусії. Або не чекайте від нас капостей”, – заявив Лукашенко.

Ще глава Білорусі пообіцяв, що він закриє кордон в периметрі 400 км, який проходить між РФ і Україною.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відносно телефонної розмови Зеленського з Трампом, то він і це прокоментував. Зауваживши, що знайомства обох президентів пройшло досить добре, але тільки з політичної сторони. Це була прекрасна зустріч і продовження нормальних українсько-американських відносин.

Нагадаємо, раніше Лукашенко був вражений українською армією: "Тоді я не президент Білорусі".

Також Знай.uа писав, що "це питання закрите раз і назавжди": Лукашенко проговорився про повернення Криму Україні.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "ми домовилися з Порошенком": Лукашенко розкрив страшну правду про українця Шаройко.