У середу, 31 липня, лідери України та Білорусі Володимир Зеленський і Олександр Лукашенко провели телефонні переговори. Про це повідомила прес-служба білоруського президента.

Під час бесіди Лукашенко запросив Зеленського відвідати Білорусь у будь-який час і в будь-якому форматі. У свою чергу "Зеленський це запрошення із задоволенням прийняв".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також президент України підтвердив запрошення, раніше надіслане на адресу Лукашенка, відвідати Україну в рамках ІІ Форуму регіонів Білорусі та України.

Олександр Лукашенко

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Лукашенко прийняв запрошення, зазначивши, що як ініціатор і співавтор даного заходу бачить його високу ефективність і користь для економік обох країн", - йдеться в повідомленні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім того, Зеленський обговорив з Лукашенком конфлікт на Донбасі. Білоруський лідер запевнив, що Мінськ продовжить докладати всіх зусиль для врегулювання ситуації в регіоні.

Нагадаємо, у Зеленського розповіли, що у нового парламенту вже є коаліція.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні з'явився в продажу бюст Володимира Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський призначив новим головою Черкаської ОДА Ігоря Шевченка.