Стало відомо, що на цих вихідних експрезидент України Петро Порошенко відвідав колишню главу Нацбанку Валерію Гонтареву в Лондоні (Великобританія), а також привіз їй подарунок. Це біла футболка з принтом балерини в гіпсі на ній. Даний подарунок обійшовся йому в 450 гривень. Про це повідомляє Країна.

Так, ця футболка є дизайнерської, від відомого карикатуриста Юрія Журавля.

"У Журавля є карикатури на багатьох політичних персонажів. У тому числі і нової влади. Приміром, президент Зеленський в шапці Наполеона або Андрій Богдан, глава АП", – йдеться у повідомленні.

Також п'ятого українського президента з ірокезом на футболці можна купити всього за 350 гривень, а ось Гонтарєва-балерина з гіпсом стоїть на 100 гривень дорожче.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляють ЗМІ, Валерія живе в хмарочосі на березі річки Темзи. Її житло розташоване за адресою: набережна Альберта, 23.

Нагадаємо, що Петро Порошенко заявив, що готовий заплатити три мільйони гривень за інформацію, яка пов'язана з замахом на життя Валерії Гонтарєвої.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Валерії Гонтарєвої проведуть експертизу того пожежного сміття, який залишився на місці згорілого маєтку.

Також портал Знай.ua писав, Петро Порошенко призначив грошову винагороду за інформацію, щодо замовника і виконавців підпалу будинку ексглави українського Нацбанку Валерії Гонтарєвої.