Народний депутат від президентської партії "Слуга народу" Максим Бужанський похвалився накачаним тілом.

Відповідний допис він опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі FAcebook, нардеп виклав фото з тренажерного залу.

Однак найбільшу увагу привернуло не тіло Бужанського, а коментарі під його фотографією. Зокрема, глава Офісу президента Андрій Богдан неоднозначно висловився щодо застосування фізичної сили Бужанського.

"Пора вже якось застосовувати фізичну силу", - написав у коментарях Богдан. "Запросто, чекаємо подання Генпрокурора на Петра Олексійовича))", - відповів Бужанський, прозоро натякаючи на справу проти колишнього президента Петра Порошенка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив споживачів: терміново оновити документи Експерти назвали жіночий предмет, який брудніший навіть за унітаз: ви ніколи їх не чистите Українцям за кордоном приготуватись? Соціальну допомогу доведеться повернути Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Максим Бужанський - український письменник та блогер. Він балотувався на виборах по округу у Дніпрі та переміг там зі значним відривом. За даними громадського руху "Чесно", Бужанський є одним з засновників ТОВ "Альянс плюс", яке так само "спеціалізовано" займається дизайном. Крім того, Максим Бужанський є співавтором і ведучим політичних програм на телеканалі ZIK, йдеться на сайті "Слуги народу".

Нагадаємо, Зеленський заявив, що в на території окупованого Донбасу ніяких виборів під дулом кулеметів не буде.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського розкрили невідомі сторони обміну полоненими з Росією: "Ніхто не збирався...".

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський відповів на найболючіше питання українців: "Не буде ніколи ніякої капітуляції".