На теренах соціальних мереж все також продовжують народжуватися нові гостроти щодо візиту в Україну до глави держави Володимира Зеленського відомого американського актора Тома Круза.

Так, на цей раз користувачів різних соціальних мереж потішила фотожаба. На цьому знімку зображений голова Офісу президента України Володимира Зеленського Андрій Богдан поряд з голлівудською зіркою Томом Крузом. Права рука Зеленського Богдан виконує роль суфлера.

Слід також зазначити, що голлівудського актора Тома Круза запросив президент України Володимир Зеленський для того, щоб показати чудові локації для зйомок фільмів і серіалів. Внаслідок цього користувачі соціальних мереж почали жартувати, а також пропонувати свої версії щодо візиту зірки в Київ.

Нагадаємо, що в Одесу на особистому літаку прилетів відомий голлівудський актор Том Круз.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Том Круз облетів вже пів України на своєму приватному літаку Gulfstream IV, щоб розгледіти нові локації для фільму, який, ймовірно, буде зніматися на території нашої держави.

Також портал Знай.ua писав, що в Україну прилетіла мегазірка голлівудських екшенів і талановитий актор Том Круз.