Колишній прем'єр Арсеній Яценюк не має наміру входити в теперішній склад Кабміну Олексія Гончарука.

Про це заявила на своїй офіційній сторінці в Facebook Ольга Лаппо, прес-секретар Арсенія Яценюка, керівника партії “Народний фронт”.

У ЗМІ з'явилась інформація, що колишній очільник українського уряду Арсеній Яценюк може зайняти посаду першого віце-прем'єра в Кабінет міністрів Олексія Гончарука. При чому ймовірність такого призначення оцінювали вище 50%.

За даними джерел, лобістами кандидатури Яценюка є його однопартієць по "Народному фронту" глава МВС Арсен Аваков, а також впливовий олігарх Віктор Пінчук.

Популярні новини зараз
Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження Виплати скасують, а ви і не знатимете: хто з українців може не дочекатися соціальної допомоги у жовтні Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає
Показати ще

Прес-секретар Арсенія Яценюка Ольга Лаппо прокоментувала ці чутки, заявивши, що поширювана інформація не є правдивою, Арсеній Яценюк не веде ніяких переговорів про входження в уряд і немає ніяких угод щодо цього.

“Останнім часом соціальними мережами та в медіа поширюється інформація про те, що Арсеній Яценюк| може обійняти посаду першого віце-прем’єра України. Як прес-секретар лідера Народний фронт, офіційно повідомляю: ця інформація не відповідає дійсності. Жодних переговорів про входження Арсенія Яценюка в нинішній уряд не ведеться і не планується”, повідомила прес-секретар Арсенія Яценюка Ольга Лаппо.

Нагадаємо, у ЗМІ ширяться чутки, що колишній очільник українського уряду Арсеній Яценюк може зайняти посаду першого віце-прем'єра в Кабінет міністрів Олексія Гончарука.

Як повідомляв портал Знай.ua, у мережі показали "Стіну Яценюка", на яку пішло мільярд гривень

Також Знай.ua писав, Арсеній Яценюк порушив мовчання і дав кілька порад Володимиру Зеленському