Український блогер Михайло Шнайдер показав в мережі знамениту "стіну Яценюка", на яку з державного бюджету було виділено більше мільярда гривень. Відповідне фото з'явилося в Facebook.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Це свіжі фото знаменитої "Стіни Яценюка". Тієї самої стіни, на спорудження якої, вже виділили понад МІЛЬЯРД ГРИВЕНЬ. Стовпи і зовсім небагато колючого Дроту. Правда вражає, Друзі?", - пише він.

Это свежие фото знаменитой "Стены Яценюка". Той самой стены, на сооружение которой, уже выделили более МИЛЛИАРДА ГРИВЕН. Столбы и совсем немного колючей Проволоки. Правда впечатляет, Друзья?

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 29 juni 2019

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Українці шоковані таким ходом політика й не приховували своїх емоцій в коментарях.

"Так і є насправді! А є і зовсім нічого на ставили! ТАКІ гроші!!!", "У Китаї за таке б давно растреляли...а у нас це чмо у ВР йде", "Батьківщина може спати спокійно,ворог не пройде"-А. Яценюк))", "Бабки відмили,ось і вся стіна", "Ця колючий дріт повинна бути на шиї у яценюка", "Шоб ти на ній повішався, скотиняка", - пишуть в мережі.

Раніше повідомлялося, що український блогер та юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook виставив цікаве фото Арсенія Яценюка у обіймах з двома панянками.

На кадрах депутат "Народного Фронту" зображений зі своїми доньками Софією та Христиною. Сім'я обіймається і завзято посміхається в камеру.

"Коли життя вдалося..." - лаконічно пописав фото Шнайдер.

Когда жизнь Удалась...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 22 juni 2019

Нагадаємо, Україна почне будувати "стіну Яценюка" на кордоні з Білоруссю.

Як повідомляв Знай. ua, Яценюка зловили в обіймах двох молодих красунь.

Також Знай. ua писав, що Яценюк разом з родиною залишив Україну.