Нещодавно у соцмережі Facebook користувач під ніком Ірина Угрюмова розмістила пост про Арсенія Яценюка і його родину. Автор повідомила, що український політик і лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк і його родина не проживають в Україні.

"Арсеній Яценюк і його родина не проживають в Україні. Одна донька живе в США, друга в Лондоні, дружина в Ізраїлі, сам Арсеній Петрович також більшу частину часу живе в Ізраїлі і тільки зрідка приїжджає в Україну. Сестра Яценюка і його близькі родичі також проживають у США", - йдеться у повідомленні.

Автор допису наголосила, що після Майдану Яценюк сколотив неймовірне становище і навіть зазначила на яких саме державних об’єктах політик нажився.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Основні об'єкти наживи - стіна на кордоні з Росією, на яку було виділено більше 1 мільярда гривень. За 5 років немає ні грошей, ні стіни. Неодноразово був замішаний у корупційних скандалах. Рейтинг його партії Народний Фронт дорівнює 0,1%. Що може пов'язувати Яценюка з Україною? Нічого крім грошей", - резюмувала Угрюмова.

Незважаючи на ці факти колишній президент Петро Порошенко нагородив Яценюка орденом Ярослава Мудрого IV ступеня.

Користувачі у мережі вибухнули різкими кометарями в сторону політика.

Нагадаємо, що вухатий "Яценюк" викликав регіт українців: "Згинь, нечиста сила". Арсеній Яценюк часто потрапляв і продовжує потрапляти в меми, смішні асоціації і яскраві анекдоти. На цей раз політика розгледіли в скульптурі кролика, про що натякнув юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляв портал Знай.uа, для Олега Барна бити колег стало вже традицією. А тепер об'єктом його агресії став нардеп і представник команди Володимира Зеленського Святослав Юраш.

Також портал Знай.uа писав, що у команді Володимира Зеленського мають намір відновити відповідальність за незаконне збагачення.