Український політик і лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк часто потрапляв і продовжує потрапляти в меми, смішні асоціації і яскраві анекдоти. На цей раз політика розгледіли в скульптурі кролика, про що натякнув юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Вам нікого не нагадує ця прекрасна скульптура?" - написав Шнайдер.

Вам никого не напоминает эта прекрасная Скульптура?

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 12 mei 2019

Скульптура у вигляді кролика стоїть з простягнутою рукою, на яку "турботливі" люди повісили порожню пляшку для води, а в ногах у звірка лежить листя.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Арсеній Яценюк у раді
Арсеній Яценюк у раді

В коментарях українці будують свої припущення щодо схожості скульптури:
"Так це ж Яценюк", "Це куля в лоб", "Кролик пішов по світу", "Яценюк копія","Сеня", "Чмо Яценюк, хто ж ще?", "Де це диво знаходиться?", "Це жовтень 2016 - Яценюк біля стоматології на Позняках!", "Де ж його куля", "Згинь нечиста сила"

Варто відзначити, що в мережі не так давно обговорювали доньку Арсенія Яценюка - Христину, яка збурила українців досить дорослими фото на своїй сторінці в соціальній мережі. Кадри тільки підкреслили бунтарський характер 19-річної дівчини.

Раніше повідомлялося про те, що нещодавно переможець на президентських виборах в Україні Володимир Зеленський показав на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram свій ідеальний ранок. Так, знаменитий шоумен поділився з підписниками роликом, на якому він плаває в басейні.

Нагадаємо, що Євген Кошовий з "Квартал 95" ошелешив невідомими фактами з життя переможця президентських виборів Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, для Олега Барна бити колег стало вже традицією. А тепер об'єктом його агресії став нардеп і представник команди Володимира Зеленського Святослав Юраш.

Також портал Знай.uа писав, що у команді Володимира Зеленського мають намір відновити відповідальність за незаконне збагачення.