Колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк порушив мовчання і дав кілька порад новообраному президенту України. Відповідний пост з'явився в Facebook.

"Росії наплювати на міжнародне право. Вона згадує про нього лише у власній інтерпретації", - стверджує Яценюк.

Він зазначив, що рішення Міжнародного суду ООН по морському праву вимагає світової реакції.

"Треба сказати державам-членам, якщо такі рішення Росії не указ, то так само захоплять ваших громадян, майно і суду", - додає чиновник.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також він порадив Володимиру Зеленському вимагати негайного скликання Ради Безпеки ООН і реакції членів Групи Семи і ЄС.

"Вимагайте, щоб світ сказав своє слово. Тому голоси тих, хто хоче повернути Росію в ПАРЄ, зняти санкції або дружити з нею — це слово не друзів і не права. Це — відлуння краху світового устрою", - резюмує він.

Росії наплювати на міжнародне право. Вона згадує про нього тільки у власній інтерпретації. Рішення Міжнародного суду...

Geplaatst door Арсеній Яценюк op Zondag 26 mei 2019

Раніше повідомлялося, що курйозний відеомонтаж з допитом колишнього прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка набирає популярності.

Відповідний ролик з'явився в мережі.

Варто відзначити, що в гумористичному ролику "допит" веде головий герой популярного серіалу "Ліквідація", співробітник міліції, начальник відділу по боротьбі з бандитизмом Одеського карного розшуку Давид Гоцман.

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського вперше розповіли про нові тарифи.

Також Знай. ua писав, що пост Зеленського про Київі викликав запеклі суперечки.