У середу, 2 жовтня на сесійному засіданні Верховної Ради вперше помітили щасливого власника новенького iPhone 11 Pro.

Власником смартфона, який ще не з'явився у продажу в Україні і був представлений менше місяця тому, став 32-річний народний депутат від "Слуги народу" Олександр Салійчук.

Журналісти відзначили, що нардеп практично кожну хвилину перевіряв месенджери і соціальні мережі, не випускаючи дорогу новинку з рук.

Зазначимо, що Олександр Салійчук пройшов у Верховну Раду України під номером 76 за списком "Слуги народу". Він представляв президента Володимира Зеленського в Рівненській області. Є співвласником і директором ТОВ "Перший м'ясний дім" (ТМ "Гощанские ковбаси").

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що в Україні громадськістю та ЗМІ активно обговорюється підписання "формули Штайнмайера". В цей час президент України Володимир Зеленський провів зустріч з представниками фракцій парламенту.

Як повідомляв Знай.uа, Том Круз прилетів до Львова: перші кадри в гостях у Садового.

Знай.uа писав, Тома Круза атакували одесити, "місія здійсненна": яскраві селфи з голлівудським красенем розлетілися по мережі.