Відомий скандальний політик РФ Володимир Жириновський стверджує, що російські окупанти в повній готовності увірватися в міста України після того, як там стартують криваві події.

Так, війська Російської Федерації традиційно вторгнуться в українські міста під приводом захисту російськомовного населення від Заходу. Про це повідомив Жириновський в ефірі "Недільний вечір з Володимиром Соловйовим".

"Якщо почнеться різанина в Харкові, Дніпропетровську, Чернігові чи ще десь, наші "добровольці" поїдуть, щоб їх захистити, "добровольці" наших людей, громадян. А тоді Натовські війська вступають, ПВК. Тобто Сирія, нова Сирія, новий Афганістан! Погано росіянам, українцям, православним, Європі погано! Виграє тільки США!", — розповів він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Слід підкреслити, що результатом ворожої риторики скандального політика нелегітимною російської Державної думи Володимира Жириновського може стати те, що в один прекрасний момент країна-агресор просто-напросто буде жертвою попереджувального удару. Про це повідомила українська працівниця ЗМІ Яніна Соколова в ефірі свого ток-шоу на YouTube-каналі.

До того ж, журналістка обурилася словами скандальної пропагандистки режиму Володимира Путіна Ольги Скабеевой. За її словами, Жириновський нібито є неординарним депутатом, який ніяким чином не впливає на роботу уряду РФ.

Нагадаємо, що Володимир Жириновський висловив своє невдоволення тим, що президент РФ Володимир Путін розмовляв по телефону з главою України Володимиром Зеленським.

Як повідомляв портал Знай.ua, Жириновський пішов війною на Київ.

Також портал Знай.ua писав, що Путінські пропагандисти сказилися із-за української мови.