Перша леді України Олена Зеленська ніколи не прагнула до публічності і зважилася завести аккаунт в Instagram лише після інавгурації Володимира Зеленського. Однак і зараз вона намагається тримаються в тіні і не дає інтерв'ю.

Олена Зеленська є наймолодшою першої леді за історію незалежної України. Їй всього 41 рік.

Олена і Володимир почали зустрічатися після першого курсу університету і з тих пір вони нерозлучні. Однак Олена зізнається, що 8 років чекала офіційної пропозиції руки і серця, а до цього вони жили в цивільному шлюбі.

При цьому в офіційному шлюбі вони перебувають вже 16 років і за цей час у них народилося двоє дітей – син і дочка. Володимир зізнається, що вони разом пережили чимало разом та з півслова розуміють один одного.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Олена зізнається, що тоді ще в майбутньому чоловіка її залучили інтелігентність, порядність і дотепність. При цьому своїм головним проектом перша леді називає сім'ю, хоча у неї є вища освіта архітектора, але по професії вона не працювала жодного дня.

При цьому в молодості вона допомагала розвивати проект і навіть писала сценарії для студії "Квартал 95". Вона і зараз часто знаходиться поруч з чоловіком на офіційних заходах і є його підтримкою і опорою.

Олені вдалося впоратися з важкою ситуацією, коли Володимиру почали приписувати роман з актрисою Оксаною Акіньшиною після зйомок у фільмі "8 перших побачень". Вона стоїчно не реагувала на галас в ЗМІ і не давала інтерв'ю та коментарів.

Нагадаємо, Олена Зеленська з'явилася на сцені "Кварталу 95", українці в захваті.

Як повідомляв Знай. ua, дизайнер Олени Зеленської Сільченко здивувала публіку на фешн-шоу в Парижі.

Також Знай. ua писав, що Олена Зеленська відверто зізналася у сварках з президентом.