З моменту перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах, його дружина Олена стала стежити за нарядами в яких вона виходить у світ.

Про це повідомляє інформаційний портал Politeka.

Зараз українці активніше обговорюють вбрання Олени Зеленської ніж виходи Меган Маркл. Адже перша леді країни одягається як справжня герцогиня. Її витонченості і красі позаздрить кожен.

І на відміну від дружини п'ятого президента Марини Порошенко Олена Зеленська не вбирається з ніг до голови у вишиванки. Вона більше схиляється до звичайного повсякденного одягу. На роботі вона з радістю одягне костюм замість сукні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я б, напевно, не заглиблювалася в етнос, як Марина Порошенко. Це дуже красиво, але я більше тяжію до сучасних тенденцій. У нас є чудові дизайнери, вони іноді навіть стають законодавцями нових тенденцій", — розповіла Зеленська в інтерв'ю ВВС Україна.

І правда стиль української першої леді дуже сучасний і жіночний. Наприклад, під час візиту в США вона віддала перевагу бежевому брючному костюму українського бренду SIX дизайнера Юлії Богдан.

А на благодійний обід Fashion 4 Development в Америці вона також прийшла в брючному костюмі того ж бренду, тільки ніжно-блакитного кольору.

Дружина п'ятого президента Марина Порошенко позиціонувала себе, як берегиня вогнища, яка відмовилася від кар'єри кардіолога заради виховання дітей. У той час як Олена Зеленська веде активне життя, займається здоров'ям майбутніх поколінь і підтримкою спорту.

Нагадаємо, Олена Зеленська з'явилася на сцені "Кварталу 95", українці в захваті.

Як повідомляв Знай. ua, дизайнер Олени Зеленської Сільченко здивувала публіку на фешн-шоу в Парижі.

Також Знай. ua писав, що Олена Зеленська відверто зізналася у сварках з президентом.