Новим очільником президентської партії "Слуга народу" може стати перший заступник голови фракції "СН" Олександр Корнієнко, який під час парламентської кампанії очолював виборчий штаб політсили.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив про намір скласти власні повноваження голови політичної партії "Слуга народу". Про це він заявив під час брифінгу.

"Справді, ми про це говорили раніше, що не дуже коректно, коли голова Верховної Ради є головою партії. Я думаю, що будуть зміни в керівництві і структурі партії", - повідомив Разумков.

Разумков стверджує, що саме він став ініціатором такої зміни в партії. З'їзд "Слуги народу" планується провести вже до кінця жовтня.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Найбільш ймовірним кандидатом на пост глави партії "Слуга народу" є Олександр Корнієнко. Такими припущеннями поділилася народний депутат України з фракції "Слуга народу" Роксолана Підласий в інтерв'ю з Obozrevatel.

Сьогодні Олександр Корнієнко займає пост першого заступника голови фракції "Слуга народу". А під час парламентської кампанії він керував виборчим штабом партії.

За словами нардепки, фракція продовжує обговорювати можливі кандидатури на пост керівника партії, однак на даний момент Олександр Корнієнко - "найбільш ймовірний варіант".

“ Я б навіть сказала, що це найвірогідніший варіант”, - підкреслила Роксолана Підласий.

При цьому народний депутат зазначила, що "не чула", щоб звучали ще якісь прізвища, крім Корнієнко.

Нагадаємо, Дмитро Разумков заявив про намір скласти власні повноваження голови політичної партії "Слуга народу".

Як повідомляв портал Знай.ua, Разумков назвав свою місячну зарплату

Також Знай.ua писав, у "Слузі народу" Зеленського надумали змістити Разумкова.