Дівчина, яка поставила нардепа від ОПЗЖ у незручне положення під час засідання в Раді, заявила, що особисто з Іллею Кивою не знайома.

Юлія Панкратова виявилася моделлю і організатором публічних заходів з Одеси. Вона розповіла, що її контрактна інформація знаходиться в публічному доступі, тому Ілля Кива і зміг знайти її номер, передають "Вести".

Ілля Кива і Юлія Панкратова

"Я займаюся організацією конкурсів краси, але сама в них участі не беру. Моя контактна інформація прихована та я людина публічна. Тому, можливо, Ілля Ківа хотів допомогти з благодійного боку. Ми допомагаємо дітям, дитячим будинкам. Особистого спілкування з Ківою у мене ніколи не було". Юлія Панкратова

За словами дівчини, трубку вона не підняла і взагалі дана ситуація її шокує. Вона обурена тим, що їй приписують стосунки з народним депутатом.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Роздули, що у мене немає пари і відносин, що насправді не є дійсністю. Моя контактна інформація є на візитках. Я публічна людина". Юлія Панкратова

Нагадаємо, що Ілля Кива, народний депутат "Опозиційної платформи - За життя" чіпав свої геніталії під час засідання Верховної Ради. Делікатний момент потрапив на камеру журналіста Всеволода Філімоненко.

На сайті Знай.uа писали, що депутати Львівської облради звільнили заступника Володимира Гірняка.

Крім того, Знай.uа писав про те, що на сесійному засіданні Верховної Ради вперше помітили щасливого власника новенького iPhone 11 Pro.