Зеленський терміново звернувся до українців через "формулу Штайнмаєра"

Президент Володимир Зеленський терміново звернувся до народу України через "страшилку" останніх тижнів - так звану "формулу Штайнмаєра".

У своєму зверненні до українців президент пояснив, що ніякої зради нема і капітуляції також. За його словами, "формула" не передбачає, що Україна визнає анексію Криму і відмовляється від Донбасу. А головне положення "формули Штайнмаєра" полягає в запуску закону про особливий статус Донбасу після проведення там місцевих виборів відповідно до українського законодавства, і після визнання їх спостерігачами ОБСЄ.

В Україні почався осінній призов

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Юнакам, яких призивають на строкову службу, військові вирішили нагадати, що їх не закликатимуть для виконання бойових завдань у зоні ООС.

У прес-службі Оперативного командування "Північ" наголосили, що відправити на Донбас для участі в ООС можуть лише тих бійців, які пройшли відповідну підготовку, підписали контракт з ВСУ і висловили бажання служити в одній з бойових бригад на передовій.

У Зеленського запропонували жорсткі обмеження для ФОП

Незабаром в Україні можуть заборонити фізичним особам-підприємцям надавати послуги. Натомість, дозволять тільки торгувати та займатися виробництвом. Про таке заявив глава податкового комітету Верховної Ради та нардеп від фракції “Слуга народу” Данило Гетманцев

Ілля Кива розійшовся після спілкування з моделлю та приводив гідність "до тями" просто в кріслі Ради

Журналісти зняли на відео, як Кива після переписки з моделлю довго не міг прийти до тями та посмикував штани в ділянці ширінки, щоб заспокоїтися. В мережі багатьом користувачам здалося, що народний депутат "рукоблудить". Після цього, народний обранець чомусь підняв штанини та підтягнув шкарпетки.

Український геній готує революційне ноу-хау, яке врятує ліси від вирубки

В Україні зовсім скоро може початися виробництво eco-friendly папери з опалого листя. Цю інноваційну технологію запропонував український школяр, а нині студент КНУ ім. Т. Шевченко Валентин Фречка.

Технологія виготовлення паперу з опалого листя RE-leaf успішно пройшла випробування на спеціалізованому обладнанні і готова до роботи в "масштабних умовах".