Юнакам, яких призивають на строкову службу, військові вирішили нагадати, що їх не закликатимуть для виконання бойових завдань у зоні ООС. Про це повідомила прес-служба Оперативного командування "Північ"., передає Politeka.

У прес-службі відомства наголосили, що відправити на Донбас для участі в ООС можуть лише тих бійців, які пройшли відповідну підготовку, підписали контракт з ВСУ і висловили бажання служити в одній з бойових бригад на передовій.

Крім того, військові вирішили відзначити, що в разі отримання повістки вони зобов'язані з'явитися до військкомату для уточнення даних та проходження медичної комісії.

"Якщо повістка не надійшла, вам треба з'явитися у військовий комісаріат самостійно, у 10-денний строк з дня оголошення призову (нині — з 1 по 10 жовтня 2019). Явка у військкомат не означає автоматичної відправки в армію. Питання відправки вирішується індивідуально по кожному призовнику, з урахуванням наданих відомостей та заявок від ЗСУ, НГУ та інших силових структур України", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, хто піде в Нацгвардію, а кому світить служба в ЗСУ.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай. uaукраїнські захисники потужно відповіли бойовикам "ДНР".

Також Знай. ua писав, що з жовтня українців чекають кардинальні зміни.