Президент Білорусі Олександр Лукашенко прилетить в Житомир у п'ятницю, 4 жовтня. Він має намір обговорити із українським лідером Володимиром Зеленським обмін підозрюваними в шпигунстві.

Цю інформацію повідомляє ТСН.

З'явилися чутки та припущення стосовно обговорення главами держав затримання два роки тому в Білорусі кореспондента "Українського радіо" Павла Шаройка, якого звинуватили у шпигунстві.

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

Відома українська журналістка Наталія Мосейчук запитала у міністра закордонних справ Вадима Пристайка, чи можуть бути в цій темі якісь поступки.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Завтра буде. Поступка. Завтра буде те, про що засоби масової інформації з радістю зможуть повідомити". відповів міністр

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський і білоруський лідер Олександр Лукашенко приїде в Житомир 4 жовтня для участі у Другому форумі регіонів. Про це повідомляє Офіс глави української держави.

Лукашенко говорив, що другий форум регіонів України та Білорусі повинен пройти на українській території. Саме там вони із Володимиром Зеленським поспілкуються під час ділової зустрічі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лукашенка вразила українська армія.

Також "Знай.ua" писав, що Лукашенко проговорився про повернення Криму Україні.