У Верховній Раді в чергове назріває скандал. Так, цього разу, народні депутати невдоволені цінами у їдальні, де їм доводиться платити шалені гроші. Відповідний допис з’явився на Facebook-сторінці нардепа від фракції “Слуга народу” Олександра Мариковського.

Як відзначається, народний депутат опублікував фото чека, який він отримав після обіду. І слід зауважити, українців він трохи шокував, адже за "Буряк" він заплатив 44 гривні, а за "Голубці" - 170 гривень.

У свою чергу, користувачі соцмережі стали жартувати з цього приводу, коментуючи допис: "При Порошенко такого не було", "Тищенко в IQ в їдальні і то дешевше", "Скільки ж там кг голубців має бути", "Вони що з лося?", "З чорною ікрою?".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

При цьому деякі користувачі порадили народному обранцеві брати обід з дому в лотку.

Нагадаємо, що в минулому році ціни у ВР були дешевші. Щоправда, якщо порівнювати із середньостатистичним столичним рестораном, то їдальня для нардепів найкращий варіант.

Нагадаємо, Зеленський терміново скликав голів фракцій через "формулу Штайнмайера".

Як повідомляв портал Знай.ua, США терміново скликають Конгрес через Україну.

Також Знай.uа писав, на Майдан вийшли супротивники "формули Штайнмайера".