Міністерство закордонних справ України презентувало світу свою формулу завершення війни на окупованих путінськими бойовиками територіях Донбасу. З пропозицією виступив глава зовнішньополітичного відомства України Вадим Пристайко.

Так, за його словами, новий план може стати так званою "формулою Штайнмаєра", яка спричинила за собою різкий резонанс в Україні. Про це глава МЗС заявив у ефірі ток-шоу "Свобода слова" Савіка Шустера, пише портал "Політека".

"Треба мати українську формулу миру. Формула миру – це деокупація та повернення мирного життя громадянам… Я вважаю, що наша формула миру повинна отримати підтримку всередині країни", – повідомив Вадим Пристайко.

Міністр підкреслив, що інші, так звані іноземні формули врегулювання конфлікту з Росією можуть призвести до капітуляції.

Нагадаємо, у Зеленського пообіцяли серйозні зміни тарифів на комуналку: “Відчує на собі кожен”.

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Інтерпол шукав його 14 років, а прикордонники зловили в момент: як поляки перевершили 190 країн і при чому тут Україна.

Знай.uа писав, Італія відмовилася від українців: замість притулку – депортація.