Попри сміливі заяви глави Донецької народної республіки Дениса Пушиліна, що Київ їм не указ, ватажок “ДНР” розгубився та не знає, що робити. Про це пишуть “Факти” з посиланням на анонімне джерело у владних структурах.

Як відзначається, сталося це після засідання Тристоронньої контактної групи в Мінську, яке відбулося ще 1 жовтня. Тоді сторонами було узгоджено “Формулу Штайнмайера” для припинення військових дій на Донбасу та купованих Росією територіях Донецької та Луганська.

Денис Пушилін

Наразі, як стало відомо, у владних коридорах панує паніка. Окрім цього, одна з діючих місцевих чиновниць прямо зізналася, що “влада” не знає, як пояснити людям, що вибори пройдуть за українськими законами, а ”мерам” окупованих міст категорично заборонили ставити будь-які запитання для голови “ДНР” про підписані в Мінську документи.

“Пушилін Денис дуже розгублений і намагається нічого зайвого не бовкнути”, - розповіла жінка.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, що Зеленський назвав дату розведення військ на Донбасі, формула Штайнмайєра дала поштовх: "Особисто гарантую".

Як повідомляв Знай.uа, на Донбасі напередодні "розведення сил" бойовики просто збожеволіли, позиції українських захисників у вогні: фатальні подробиці.

Також портал Знай.uа писав, у Станиці Луганській запрацював тимчасовий міст в обхід: ремонтні роботи йдуть повним ходом.