Олександр Корнієнко, перший заступник голови фракції "Слуга народу", розповів в інтерв'ю, що в Україні буде новий адміністративно-територіальний устрій. Окуповані Крим і Донбас також потраплять під реформу децентралізації.

Новий проект підготують до листопада 2019 року, згідно з дорожньою картою децентралізації, і винесуть на обговорення. Корнієнко додав, що для подальшого виконання реформи потрібно внести деякі поправки в Конституцію України. Після того, як ця процедура буде завершена, у Верховну Раду можна буде подавати проекти законів, в тому числі, про префектів.

"Ми будемо приймати адміністративно-територіальний устрій всієї країни, в тому числі Криму, Луганської та Донецької областей повністю. Є всі ці райони, все розраховано. Тут запитання буде, звичайно, коли це почне реально діяти", - підсумував Корнієнко.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Зеленського вирішили залишити Київську область "безголовой": що готують "слуги народу".

Також Знай.uа писав, що замінить Разумкова: в “Слузі народу” сказали, хто може очолити партію.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Рябошапка призначив нового прокурора Одеської області: хто такий Максим Вихор.